Robactwo w Hotelu ZEM Tourist Pustkowo

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mcincin
Na forum od: 03 mar 2017 18:11
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: mcincin »

Byłem na turnusie 30styczeń 22 luty w pokoju 102.Pogryzły mnie robaki.Okropnie.Objawy według opisu z internetu idealnie pasowały do pogryzienia przez pluskwę domową.Bez problemu pani recepcjonistka wymieniła nam pokój.Na tym zainteresowanie obsługi hotelu się zakończyło.Odniosłem wrażenie że nie byłem pierwszym poszkodowanym przez pluskwy.Żałuję że nie powiadomiłem sanepidu.Jedzenie jak komu co smakuje ale nikt głodny nie był.Czystość -mogłoby być lepiej ale na cały ośrodek są tylko dwie panie do sprzątania.Zabiegi i obsługa zabiegów oraz recepcja OK.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

mcincin pisze: Odniosłem wrażenie że nie byłem pierwszym poszkodowanym przez pluskwy.
Żałuję że nie powiadomiłem sanepidu.
Nic nie stoi na przeszkodzie aby uczynić to teraz.
Prawdopodobnie dowody rzeczowe pozostały na swoim miejscu i dokuczają kolejnym kuracjuszom...

:mrgreen: :geek:
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Re: Robactwo w Hotelu ZEM Tourist Pustkowo

Post autor: sinobrody »

Nic nie stoi na przeszkodzie aby uczynić to teraz.
Prawdopodobnie dowody rzeczowe pozostały na swoim miejscu i dokuczają kolejnym kuracjuszom...
Kto lubi pisać to oczywiście może. Z własnego doświadczenia wiem, że to nic nie da.
Ściągnęliśmy ( kuracjusze) sanepid do pewnego sanatorium w Ciechocinku, przyszły dwie panie, stwierdziły, potwierdziły nasze zarzuty i...
powiedziały, że wystąpią z wnioskiem o nieodnawianie umowy z tym sanatorium w nowym roku.
Koniec, kropka. To było 3 lata temu, a sanatoriun funkcjomuje do dzisiaj.
Na skargę do NFZ otrzymałem odpowiedź: my przekazujemy środki za kuracjuszem i nasza rola się kończy???
Ma ktoś ochotę na walkę z systemem??? Wolna wola. ;)
arplast
Na forum od: 24 wrz 2018 19:16
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: arplast »

Proszę Pana o kontakt ze mną pod numerem telefonu [tel] w sprawie pluskiew w tym pokoju też jestem osobą poszkodowaną. Proszę o pilny kontakt w celu wyjaśnienia tej sprawy.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2018 22:02 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nr tel. Proszę nie umieszczać danych osobowych w publicznych postach
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Arplast czy jeszcze jesteś w tym Ośrodku -jeśli tak to skontaktuj się ze mną ,może mogę pomóc, wysłałam e-maila z nr telefonu.
ODPOWIEDZ