Lwigród Krynica-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Lwigród Krynica-Zdrój

Post autor: zyrafa48 »

Proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Lwigród Krynica-Zdrój

Post autor: Samosia »

zyrafa48 pisze:Proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam
Witaj...w wyszukiwarace na forum wpisz Krynica Zdrój Lwigród lub tylko Lwigród i powinno wyskoczyć kilka informacje :)
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Tak zrobiłam, ale te informacje są z przed kilku lat. W dodatku nie zawierają informacji które mnie interesują.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: rybka »

Witam, chyba najnowsze opinie o Ośrodku przeczytasz tutaj:
viewtopic.php?f=3&t=13382
G1957
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2017 13:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: G1957 »

Ja mam skierowanie do sanatorium Lwigród od 19.05 do 09.06. też nie znam tego miejsca.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Piękny termin, będzie już zielono. Jak wrócę opiszę warunki i odpowiem na pytania.
Mnie w tym momencie najbardziej interesują zasady przydzielania pokoi. Doczytałam, że pokoje przydzielane są wcześniej, a nie w dniu przyjazdu. Czyli nie ma sensu przyjeżdżać wcześniej???
Pierwszy raz jadę do sanatorium z NFZ i wszystko jest dla mnie jedną wielka niewiadomą :? .
Pozdrawiam
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: rybka »

Żyrafa48, nie ma sensu przyjeżdżać wcześniej. Ja do ośrodka dotarłam w pierwszym dniu turnusu, godz. 16:00. Zostałam szybko przyjęta na recepcji i odebrałam klucz do wcześniej przydzielonego pokoju. Moja współspaczka żałowała, że przyjechała dzień wcześniej.
W gestii Kierownika ośrodka leży przydział pokoju (poproś na recepcji o połączenie i porozmawiaj).
Nam rozmowa nic nie dała... na szczęście dogadywałyśmy się super, i było nam bardzo dobrze razem ;) :lol:
Pytaj, jak czegoś jeszcze nie wiesz :) Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Samosia »

Byłam z córka w Lwimgrodzie 2014 zanim wyjechałyśmy znalazłam stronke i tam był podany e-mail do kontaktu,napisałam z pytaniem i prośbą abyśmy dostały pokój tylko dla nas...odpisali podając numer telefonu do Pana,który wtedy zajmował się rezerwacjami,zadzwoniłam,przedstawiłam sprawę,Pan spisał nasze dane i to było tyle.Po przyjeżdzie było różnie jedni czekali na klucze do pokoi a nam ( a byłyśmy około godz.11.00) dali klucz od razu,zameldowali nas,kazali iść do pielęgniarek gdzie wyznaczono nam godzinę wizyty u lekarza,wyznaczono godziny posiłków itp.Wiem,że wszyscy z NFZ lokowani są w pokojach od strony sanatorium Continental i Góry Jasiennik – (północno - wschodnie) my tak miałyśmy i nie było zbyt ciekawie.pokój był ciemny,słońce wcale do nas nie zaglądało :o i na szóstym piętrze,kilku małżeństwo udało się dostać pokoje od strony Parku Nitribitta i Góry Parkowej - (południowo –zachodnie)tam mieli fajnie bo i małe balkoniki i dużo słońca ale i piękny widok...jednak te pokoje są dla komercyjnych i hotelowych gości głównie przeznaczone więć Ci,którzy tam mieszkali czuli się jak wyróżnieni. ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Wiem,że wszyscy z NFZ lokowani są w pokojach od strony sanatorium Continental i Góry Jasiennik – (północno - wschodnie) my tak miałyśmy i nie było zbyt ciekawie.pokój był ciemny,słońce wcale do nas nie zaglądało
Ja byłam z NFZ i pokój miałam z balkonami .Dla komercji są te nad wejściem głównym.W całym prawym skrzydle był NFZ.
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

Witaj Samosiu też byłem w Lwigrodzie w 2014r styczeń nie zgodzę sie z tobą mieszkałem na 6 piętrze pokój 608 z widokiem na Górę Parkowa( mały balkonik) skierowanie miałem z NFZ oczywiście okres zimowy piorytet mieli goście komercyjni pisze o kuracjuszach z NFZ ale też przebywaja tam też kuracjusze z ZUS 5 piętro były też 2 stołówki NFZ ,ZUS stołówka przy windzie oraz druga komercja i część z NFZ pozdrawiam uważam że nie byłem wyróżnionym pojechał bym tam jeszcze raz pozdrawiam
ODPOWIEDZ