Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,po raz pierwszy piszę na tym forum, ale do rzeczy;czwartego maja zaczynam swoją przygodę w tym sanatorium czy są osoby które tak jak ja będą w tym terminie. ja będę jechała z Wa-wa.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2017 16:20 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
aknaj46, ja będę jechała z okolic Radomia, też w tym samym terminie 03.05.2017. Planuję podróż autobusem,ale chętnie zabiorę się z kimś, kto będzie jechał własnym autem.
Elzunia pisze:aknaj46, ja będę jechała z okolic Radomia, też w tym samym terminie 03.05.2017. Planuję podróż autobusem,ale chętnie zabiorę się z kimś, kto będzie jechał własnym autem.
Witam Elzunia , jedziemy razem z mężem a auto małe, przykro mi.