Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na co zwrócić uwagę?
Dla mnie istotne było żeby była w miarę lekka,miała 4 obrotowe kółka i to co ważne w dużych walizkach dwie rączki.U góry i boczną.Wazne głównie dla osób nie za bardzo wysokich.
Swoja firmy Snowball mam 5 lat i jestem zadowolona.Miałam kupować inną ale w finalnym procesie kupna w hurtowni namówiono mnie na tą.
Polecam też firmy Puccini okazyjnie można kupić w przyzwoitej cenie a jakość dobra.
Bardzo polecam walizki z lidla. Sa z poliwęglanu, maja 4 kołka, zamek TSA. Świetne- lekkie bardzo. Przezyły ze mną juz bardzo duzo wyjazdów. Widziałam w gazetce,ze znów maja być w maju
Ostatnio widziałam w Carrefourze,że są walizki w wyprzedaży....my nasze kupiliśmy trzy lata temu też w tym sklepie za około 189zł. większa i 139zł. mniejsza ,mają cztery kółka,które obracają się w okól własnej osi,są hybrydowe,posiadają dodatkowe kieszenie ....jak do tej pory sprawują się doskonale
Wojtku,m zerknęłam jeszcze raz- teraz maja byc mniejsze walizki. Niedługo powinny byc duze- zawsze były "dwa rzuty". Jezeli potrzebujesz wielkiej walizy wstrzymaj się jeszcze trochę. No i rzeczywiście- lepiej podjechać rano, przed pracą.
A no chyba,że tak. Ja mam dwie- dużą- 90l i średnią -60 litrów. Myślę,że będziesz zadowolony, moje wychodzą z każdej podroży bez szwanku.
Kabinówkę mam innej firmy i juz nie jest taka fajna.
Byłem w kilku s-marketach ale na razie nie ma wyboru ,same jakieś gnioty po sezonowe za 200-300zł nie warte tej kasy za którą mozna już kupić na allegro markowy produkt YEARZ, Samsonite, Pucini czy Voyager.Jest też jeden minus nie mogę obejżeć wyrobu .