Ośrodek wypocz rehab EWA Ustronie Morskie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Ośrodek wypocz rehab EWA Ustronie Morskie

Post autor: zebra »

Witam. Chciałam dać krótki opis dotyczący pobytu na turnusie rehabilitacyjnym w maju. Przed wyjazdem nie mogłam znależć inf o tym ośrodku. Miałam obawy a byliśmy mile zaskoczeni wszystkim. Zabiegi i wyżywienie super. Atmosfera wspaniała. Pani Jola od KO przechodzi samą siebie. Nie ma czasu się nudzić, mimo nie najlepszej pogody, ale wiosnę mieliśmy nie ciekawą. Trzy zabiegi na nowoczesnym sprzęcie, dodatkowo basen w maju do 3 godz dziennie w dni robocze. Do tego rano 30 min gimnastyki dowolnie, pan rehabilitant prowadzi to super, można się wiele nauczyć. W ośrodku dostępna przez cały dzień siłownia. Do plaży nie daleko. Parking bezpłatny , opłaty środowiskowej dodatkowo nie ma. Wszystko w cenie ogólnej. Jedyny minus to zabiegi w budynku głównym , ale to kilkanaście kroków i jeszcze to, że nie ma balkonów , ale można sobie poradzić bo sznurki do suszenia są na zewnątrz. Obsługa miła w całym ośrodku. Ośrodek działa sezonowo od kwietnia do pażdziernika. Dość duże pokoje, wyposażone w podstawowe rzeczy, w tym w sprzęt do plażowania. Wi fi dostępne bez ograniczeń . Ludzie przyjeżdżaja tu wielokrotnie . Sklepów mało ale kto chce to sobie znajdzie. Do Kołobrzegu 12 km . A żeby było weselej w ośrodku nie rozmawiamy o chorobach i polityce. Pozdrawiam od siebie i męża cały personel i wszystkich kuracjuszy. :serce: :) :kwiat:
ODPOWIEDZ