Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Czy ktoś zna ten obiekt? proponują stacjonarne sanatorium, wiec chyba jest to takie bez noclegu, tylko chodzi sie na okreslone zabiegi i badania. mi wczoraj polecil to lekarz, ktory skierowal mnie na leczenie ozonem.
chodzi o willę zdrowia w świętochłowicach
Proszę napisz, czy proponowano Ci zabiegi w ramach funduszu, czy też odpłatnie ? Ja wiem tylko, że zabiegi są wykonywane świetnie i korzystają z nich również sportowcy, ale to droga przyjemność.