Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Drogi Szanowny Max-ie
Jak ..MOGŁĘS w dniu święta ..socjalistycznego - zwoływać Spotkanie
ODPADA
ZOBACZ Datę
22-lipca jadę do Chełma . będzie rocznica uchwalenia święta 22-lipca
Termin fajny i nie odległy
szkoda że urlop mam już wykorzystany
Ja w ten dzień brałem ślub jeszcze też za komuny na co ksiądz mówi do mnie : może pan zmienia datę jakaś taka niestosowna , no to mu odpowiedziałem,że to zabieg celowy bo zawsze będę pamiętał taką datę ,pozdrawiam
Słoneczko Ty zawitasz do Krynicy? no to się będzie działo,nawet Amerykanin na ta wiadomość przyleci,no i Twojej koleżance znajdziemy jakiegoś pana,pozdrawiam i zapraszam do Krynicy!