Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
w związku z wyjazdem do Jantara - Dziwnówek, nurtuje mnie kwestia parkowania. Czy ktoś z kuracjuszy mógłby napisać, gdzie się parkuje. Zadzwoniłam do ośrodka i usłyszałam o kwocie 15,00/ doba . To za cały pobyt wychodzi dość drogo A może są jakieś abonamenty na mieście? Proszę o podpowiedź Do wyjazdu mam jeszcze trochę czasu, ale zastanawiam się czy nie zacząć zbierać kasę
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2017 22:00 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Zgadza się parking w Jantarze nie należy do najtańszych .To jest cena w sezonie .Po - koszt to 10 zł dziennie .Jeżeli jedziesz po za sezonem to może uda Ci się znależć jakieś miejsce u tzw. gospodarzy .Moi znajomi parkowali w pobliżu biblioteki , niestety nie pamiętam nazwy ulicy ale na pewno zlokalizujesz .Część osób parkowała również za ośrodkiem na terenie kempingu.To był maj a w sezonie to ponoć los na loterii wolne miejsce.
Wszystko zależy kiedy jedziesz a tego nie napisałaś) bo jeśli po sezonie to nie ma problemu z parkowaniem obok ośrodka nie płacąc. Po sezonie jest b, spokojnie .Pisząc w temacie wyjazdów w dobrym tonie jest napisać kiedy jest turnus rehabilitacyjny .
Faktycznie w tym poście nie napisałam terminu. Może dlatego, że we wcześniejszym to uczyniłam. Ten post napisałam ogólnie, ponieważ liczę na większe zainteresowanie i więcej odpowiedzi
Termin mam po sezonie 15.09. Może w ogóle powinnam zatytułowac Parking Jantar -Dziwnówek, ale chyba zostałam zaskoczona stawką. W sanatoriach i ośrodkach wypoczynkowych bywam dość często, ale za parking jeszcze nie miałam okazji tyle płacić
Ale tak ogólnie, to dzięki za podpowiedź.
Driada pisze: 08 lip 2017 12:51
Faktycznie w tym poście nie napisałam terminu. Może dlatego, że we wcześniejszym to uczyniłam. Ten post napisałam ogólnie, ponieważ liczę na większe zainteresowanie i więcej odpowiedzi
Termin mam po sezonie 15.09. Może w ogóle powinnam zatytułowac Parking Jantar -Dziwnówek, ale chyba zostałam zaskoczona stawką. W sanatoriach i ośrodkach wypoczynkowych bywam dość często, ale za parking jeszcze nie miałam okazji tyle płacić
Ale tak ogólnie, to dzięki za podpowiedź.
Witaj. Jak ogarniesz jakiś parking daj znać. Jadę 2 stycznia 2017. Pozdrawiam.