Szczawnica BUDOWLANI

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39
Oddział NFZ: Łódzki

Szczawnica BUDOWLANI

Post autor: beti4514 »

Jeśli ktoś był w Szczawnicy i w sanatorium' Budowlani' a ma w miarę świeże informacje na temat tegoż obiektu, to bardzo proszę o opinie i informacje .Także ...jakie położenie ,czy wysoko itp...Pozdrawiam
nowy75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2017 15:41
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Szczawnica BUDOWLANI

Post autor: nowy75 »

Witam . Ja do Budowlanych chodziłem na basen .Bardzo fajny i elegancki ośrodek :) :) :) :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Budynek jest wysoko położony. ...I trzeba dobrej kondycji żeby codziennie się wspinać. ...dobre dojście jest od strony pijalni wód przy Helence....po schodach do góry....zabiegi....dobre...basen...kawiarnia na miejscu. ...
Jeśli masz walizkę to proponuję taksówkę. ..z Dworca Górnego. ...tam stoja...a jak nie ma to sa wizytowki i mozna zadzwonic....kilka numerów mam moge udostępniać jak bedzie potrzeba....życzę milego pobytu.....z pozdrowieniami. ....Goska.....
Gratuluję przydziału. ....I miejscowości to jedno z lepszych sanatoriów. ......chociaż są mniejsze i niżej położone jak Julia....
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Wam bardzo za opinie i opis ...Martwię się tym chodzeniem pod górkę gdyż nie bardzo mogę :( ... Jeszcze proszę napiszcie jak daleko jest ten ośrodek np. od centrum miasteczka ..dziękuję slicznie i pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

beti4514 pisze:Dziękuję Wam bardzo za opinie i opis ...Martwię się tym chodzeniem pod górkę gdyż nie bardzo mogę :( ... Jeszcze proszę napiszcie jak daleko jest ten ośrodek np. od centrum miasteczka ..dziękuję slicznie i pozdrawiam :kwiat:
250-300m z górki, powrót do ośrodka tyle samo pod górkę.....zawsze można skorzystać z bryczki lub taksówki. Pozdrawiam
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuje bardzo lubelanka64 :) 300 m to nie 2 km więc jest ok ..Pozdrawiam :kwiat:
kuracjusz amator
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2013 14:07

Post autor: kuracjusz amator »

ODPOWIEDZ