Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jeśli ktoś był w Szczawnicy i w sanatorium' Budowlani' a ma w miarę świeże informacje na temat tegoż obiektu, to bardzo proszę o opinie i informacje .Także ...jakie położenie ,czy wysoko itp...Pozdrawiam
Budynek jest wysoko położony. ...I trzeba dobrej kondycji żeby codziennie się wspinać. ...dobre dojście jest od strony pijalni wód przy Helence....po schodach do góry....zabiegi....dobre...basen...kawiarnia na miejscu. ...
Jeśli masz walizkę to proponuję taksówkę. ..z Dworca Górnego. ...tam stoja...a jak nie ma to sa wizytowki i mozna zadzwonic....kilka numerów mam moge udostępniać jak bedzie potrzeba....życzę milego pobytu.....z pozdrowieniami. ....Goska.....
Gratuluję przydziału. ....I miejscowości to jedno z lepszych sanatoriów. ......chociaż są mniejsze i niżej położone jak Julia....
Dziękuję Wam bardzo za opinie i opis ...Martwię się tym chodzeniem pod górkę gdyż nie bardzo mogę ... Jeszcze proszę napiszcie jak daleko jest ten ośrodek np. od centrum miasteczka ..dziękuję slicznie i pozdrawiam
beti4514 pisze:Dziękuję Wam bardzo za opinie i opis ...Martwię się tym chodzeniem pod górkę gdyż nie bardzo mogę ... Jeszcze proszę napiszcie jak daleko jest ten ośrodek np. od centrum miasteczka ..dziękuję slicznie i pozdrawiam
250-300m z górki, powrót do ośrodka tyle samo pod górkę.....zawsze można skorzystać z bryczki lub taksówki. Pozdrawiam