Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam chciałbym ostrzec wszystkich przed panią kierownik recepcji jest to osoba bardzo nie miła delikatnie mówiąc ,pani ta potrafi tak namieszać i tak umilić życie kuracjuszowi że trzeba sie spakować i wyjechać !!!! To nadal nic opisuje do nfz i do lekarzy cuda wianki ze wszystko co sie powie to nie prawda ! Spedziłem noc na korytarzu bo współ lokator tak bardzo chrapał ze nie szło wytrzymac byłem prosiłem o inny pokój nic to nie dało ! Rano pani kierownik uniesionym głosem poinformowała że nie ma innych pokoi ok powiedziałem ze musze mieć konsultacje lekarska poniewarz choruje na nadciśnienie i musze wziąc leki odpowiedziała ze jutro będzie mój lekarz podziękowałem . Poszedłem spakowałem sie i pojechałem do lekarza rodzinnego który dał mi zaświadczenie ze nie moge kontynuowac leczenia .Następnie ta miła pani opisała mnie do nfz i do lekarza wystawiającego skierowanie że jestem osobą bardzo i bardzo wszystko na nie!! Tak wiec prosze was i przestrzegam jak naj dalej od bardzo miłej pani kierownik obsługi pacjeta pozdrawiam wszystkich!!!