Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jedziemy:):) Co prawda zmartwiłam się bardzo że nie prowadzą działalności komercyjnej Będę dla męża szukać kwatery na święta prywatnie Moze ktoś poleci sprawdzone miejsce?
Sprawdzone miejsce męża ze Świąt Bożego narodzenia 2016,POD KRUKIEM ,Adres: Marszałka Józefa Piłsudskiego 10.
Doba 40 zł.Pokoiki przytulne,bardzo fajne,łazienka -wejście z pokoju,kuchnia na korytarzu wspólna,raz tylko spotkaliśmy współspaczy ,mieszkałam w LWIGRODZIE,więc 2 minuty z buta.Tyle ode mnie.W razie pytań-służę pomocą.
Termin mojego wyjazdu zbliża się wielkimi krokami Jestem pełna obaw ...święta w sanatorium ...jak będzie ..Drodzy forumowicze kto spędzał święta w sanatorium? jak było ?