Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Otrzymałem skierowanie do Ustronia od 29 października. Będę jechał samochodem z północy na południe przez całą Polskę.
Mogę zainteresowane osoby zabrać ze sobą. kontakt na [email]
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 maja 2018 22:57 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
Niestety tak działa NFZ. Jakbym chciał w góry to na przekór dali by gdzieś blisko a skoro chciałem blisko to masz! A do tego ten KOS ma nieciekawe opinie.
Każdy ma inne oczekiwania a w gruncie rzeczy ludzie tworzą klimat, tylko jestem przerażona tym że na forum nikt nie pisze że jedzie do Ustronia chyba będzie towarzystwo nie internetowe +70. Byłam w sierpniu odwiedzić koleżankę w Ustroniu i byłam zaskoczona towarzystwo +70 i dobrze w górę. Jest to mój następny wyjazd do Ustronia co Ci moge doradzić to bierz pokój od strony frontowej. A lokalizacja super dwa kroki do Zapiecka na balety, do centrum najlepiej samochodem bo z buta to z 35 minut z górki. Jak masz jakieś pytania to może pomogę. Pozdrawiam z Podbeskidzia.
Ja mam 38 lat byłem w kwietniu w Ustroniu i było super i nie narzekałem i bardzo miło wspominam sanatorium Już czekam na wyjazd n Nfz i komisje zus na następny wypad