Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pisze po pierwszym dniu bo gdzieś czytałem mało pochlebne opinie. A więc tak, jest naprawdę czysto pościel i koc również, obsługa bardzo miła i cierpliwa dotyczy całego personelu. Posiłki jak po pierwszym dniu smaczne i ciepłe , ciepło też jest w pokojach. Jest jedna rzecz irytująca tj.wc i łazienki które przypadają na dwa pokoje mam dwójkę a sąsiadujemy z czwórką więc jest tłoczno powiedziałbym bardzo tłoczno. Pokoje 3 osobie mają łazienki tylko dla siebie. To tyle po pierwszym dniu.
Witam. Byłem w starych Łazienkach, ale to było w lipcu więc to chodzenie na zabiegi nie było uciążliwe.
Gorzej gdy jest to podczas jesiennej słoty lub zimą.
Stare Łazienki lepiej wyglądają z zewnątrz jak w środku.
To taki starej daty hotel, w którym nie ma ani kuchni (catering) ani porządnej jadalni.
Posiłki jada się w dwóch pomieszczeniach - klitkach.
Jedyna zaleta to położenie gdy ktoś lubi potańczyć bo bliziutko do Krakowiaka,
Zdrojowej i Klimatu. Zakład Przyrodoleczniczy sympatyczny.