Cieplice 17.11.2017r.- 8.12.2017r.
Cieplice 17.11.2017r.- 8.12.2017r.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Re: Cieplice 17.11.2017r.- 8.12.2017r.
Zaakcentowałeś w swoim poście jedną, moim zdaniem bardzo ważną, sprawę, trzeba
odpocząć i podreperować swoje zdrowie i to mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować.
Pozostałe aspekty pobytu w takiej sytuacji schodzą raczej na drugi plan. Napisałeś, że
okolice dobrze znasz, a mnie właśnie ta okolica zachwyciła najbardziej. Same Cieplice
nie wywarły na mnie zbyt pozytywnego wrażenia. Przyjemnie wyglądają praktycznie
tylko dwie ulice. Na pozostałych czas wyraźnie pozostawił swój ślad. Dla mnie, który
kocha łażenie z aparatem w ręku i wynajdywanie różnych ciekawostek, to zawsze było
popołudniami za mało czasu tym bardziej, że wieczorami najczęściej wybieraliśmy się
trochę potańczyć, ale z miejscami do zabawy też tutaj szału nie ma. Poza tym, jak już
ktoś tutaj napisał, pełno tam ruder, wałęsających się psów, kotów oraz drobnych, na
szczęście mało szkodliwych, żebrzących pijaczków. Jeśli chodzi o "Lalkę" to też tak
średnio, mimo, że budynek b. ładny i położony na skraju parku. Na zabiegi będziesz
chodził do Domu Zdrojowego, na posiłki (dwie zmiany) do "Edwarda". Niby blisko, ale
bez względu na pogodę trzeba wyjść na zewnątrz. Parking ok. 200 m. na Krynicznej,
płatny, niestrzeżony , zamknięty - 120 za turnus plus 50 (kaucja zwrotna) za pilota.
Pokoje w większości to dwójki, w pokoju TV, jeden duży ręcznik, czajnik na korytarzu,
WiFi powinno działać. To tak w sumie niewiele i w ogromnym skrócie, ale myślę, że
chociaż trochę, udało mi się przybliżyć Tobie, miejsce Twojej przyszłej kuracji.