Nad Kryniczanką - Krynica

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Nad Kryniczanką - Krynica

Post autor: Ewaaaa »

Witam wszystkich którzy czekają na wyjazd i tych którzy niestety wrócili z sanatorium.Do tych drugich należę ja.Miałam przyjemność przebywać w Krynicy w sanatorium Nad Kryniczanką na przełomie pazdziernika i listopada .Tak pięknej jesieni w górach już dawno nie widziałam więc zachwycałam się każdym krajobrazem obfitującym w przeróżne odcienie od żółtego ,pomarańczy do brązu.Pobyt w tym sanatorium bardzo mile wspominam może dlatego, że byłam pierwszy raz i nie mam porównania ale nie mam powodów aby narzekać.Przemiłe wszystkie panie wykonujące zabiegi ,pan Jurek i sympatyczna pani Madzia.Kuchnia bardzo smaczna i urozmaicona również obfity prowiant na wycieczki.Zapewne znajdą się tacy którzy będą narzekać,a to czegoś było za mało albo za dużo ale jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził! Co do samego budynku B bo w nim mieszkałam- pok.305 ,widziałabym wykładziny dywanowe na podłogach w pokojach i na korytarzach,byłoby przytulniej i cieplej ! W tym sanatorium ludzie szybko się poznają i integrują a to wpływa na miłą atmosferę. Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ