CONTINENTAL w Krynicy Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
beja61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2012 21:19

CONTINENTAL w Krynicy Zdroju

Post autor: beja61 »

Bardzo proszę napiszcie coś o tym sanatorium. Jak z wcześniejszym przyjazdem, gdzie dobre pokoje .....itd. :roll:
beja61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: CONTINENTAL w Krynicy Zdroju

Czy nikt nie był w tym sanatorium? Napiszcie coś proszę. :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Beja,

są opisy pobytu w Continentalu , wpisz w wyszukiwarkę (niebieski pasek , po prawej stronie) trochę czytania jest , może nie zawsze precyzyjnie ale ogólnie zarys ośrodka będziesz miała.
Ze swej strony powiem , ośrodek duży, dobra baza zabiegowa , basen , położenie w centrum .
Więcej wiedzy nie mam , dobrego pobytu :)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Już nie raz pisałam o tym sanatorium bo byłam tam 3 razy, ostatnio w 2014 roku. Niezłe sanatorium ale szału nie ma, dobra baza zabiegowa ale cóż z tego kiedy w dniu przyjazdu (byłam jakby 2-ga turą) nie było już atrakcyjnych zabiegów czyli :basenu (miałam tylko 3 zabiegi), laseru (0),krio za to były wanny- solanka, borowina, łóżko wodne. Pokoje remontują się ponad 14 lat byłam tam w 2003 roku i już zaczęli remont. Zrobili bazę zabiegową (basen) a pokoje ciągle się remontowały -jak pamiętam od góry- jeszcze były sprzed remontu komuna-lata 60-te.Jedzenie nie najgorsze, opieka lekarska tez może być. Pokoje trzyosobowe ciasne, miałam szczęście być w dwójce wyremntowanej ( niestety po raz drugi w Continentalu z alkoholiczką). Położenie dość dobre, w centrum, trochę pod górkę - problem z parkingiem.
Życzę dobrego towarzystwa żeby było z kim latać po dancingach, bo tam tego nie brakuje i zwiedzać okolicę .
beja61
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki wielkie za odzew i informacje. Pozdrawiam. :)
ODPOWIEDZ