Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry
Szanowni Forumowicze -jakie polecacie sanatorium z najlepszymi zabiegami i wyżywienie oczywiście tańce?
W końcu mam urlop w planie wyjazd listopad 2017 na ok 2 tyg.obszar bardziej górzysty.
Za odpowiedz w pełni dziękuje.
Pozdr
Szalony Wojtek
Cześć Wojtku,to zdecydowałeś gdzie spędzisz urlop? Połczyn, Ciechocinek czy bardziej górzyste: Krynica, Wysowa Pozdrawiam i udanego wypoczynku życzę. Grażyna
Dzien dobry
Moja decyzja byla trafna i udana -wybrałem Ladek Zdrój -polecam dla każdego , wkoncu udalo sie chwilke wypocząc .
Teraz w planie jeszce jakis wyskok weekendowy