Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
olga232 pisze: 13 gru 2017 11:11
witam, ja się wybieram w tym terminie . Może ktoś jeszcze?
CZY byłaś kiedyś w sanatorium bo to drugi mój turnus .ALE tym bliżej wyjazdu to się nie chcę zostawiać rodziny a mąż w domu z synem to jak dwójka dzieci . pozdrawiam i do zobaczenia w sanatorium jak chcesz to dam email romek_[email].pl a jestem kobietą a mój nick to zawsze meski
olga oby towarzystwo okej szybko minie o której na miejscu masz być ja tak około 11.00 może razem do pokoju trafimy ja krótko ścięta i czarne okulary do zobaczenia na miejscu jak masz chęć to na email daj znać udanego sylwestra