Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Może ktoś był w ośrodku DEDAL w Polańczyku,lub się tam wybiera i może coś o nim napisze.Chodzi mi o warunki pobytowe i zabiegowe. z góry dziękuje za informacje. Kontakt [email].pl
Witaj
Osobiście tam nie byłam...ale słyszałam bardzo dużo pochlebnych opinii na temat tego sanatorium:)
W samym Polańczyku byłam na wycieczce,jak byłam w sanatorium w Iwoniczu -Zdroju.
Witam. Dzięki za odpowiedz,choć jest ogólnikowa,ale pokrzepiająca. Jest to mój pierwszy wyjazd sanatoryjny i dobrze się trochę rozeznać w temacie.
Poczytałem trochę na forum i zaczyna być ciekawie. Pozdrowienia.
witam byłem w Dedalu 3 lata temu wyżywienie ośrodek na najwyższym poziomie trochę za duża dyscyplina godz 10 cisza nocna balety oraz barek na miejscu czynne od 18 można wyskoczyć do Plonu cały Polańczyk cisza i spokój na pewno będziesz zadowolony Bieszczady sa naj......
Witam
Czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tego sanatorium a ponieważ jadę pierwszy raz więc chciałabym,żeby wszystko było naj.. Mój turnus też zaczyna się od 2grudnia
Witaj hersylka.Dobrze będzie poznać kogoś kto jedzie w tym samym czasie,może jeszcze ktoś napisze.
A ty skąd jedziesz bo ja z okolic Warszawy. Pozdrawiam.
Xedos1 dzięki za odpowiedz.