23 szpital Wojskowy Lądek Zdrój pawilon 2

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Joleczka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

23 szpital Wojskowy Lądek Zdrój pawilon 2

Post autor: Joleczka »

Witam!
Dostałam skierowanie do tego uzdrowiska od 26 stycznia 2018. Bardzo proszę o opinię. Kto był i może się podzielić informacjami. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację.Pozdrawiam wszystkich :D :) ;)
forumowicz

Re: 23 szpital Wojskowy Lądek Zdrój pawilon 2

Post autor: forumowicz »

Jolu , na temat Lądka i WSZUR jest dużo informacji , wpisz w forumową wyszukiwarkę (prawy górny róg) Lądek Zdrój Wojskowy i lektura gotowa.

powodzenia i dobrej kuracji :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Tak jak napisała Bibi są piękne opisy WSZUR Lądek . Nic tylko sięgnąć do wyszukiwarki jest tam skarbnica wiadomości
oto jeden z linków;

https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=2466&p=661429&hilit=wszur+L%C4%85dek#p661429

miłej lektury. :)
Joleczka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Joleczka »

Dzięki kochani !!!!! :D :) ;)
homar_2018
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2018 14:13
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: homar_2018 »

Witajcie
Czy ktoś z przebywajacych w 23 Wsur w Lądku może napisać jak wygląda pobyt teraz w 2018 roku? Większość postów dotyczy niezadowolenia kuracjuszy z remontów lub schodów, które zawsze były i będą.
Mam skierowanie do Pawilonu I? Jak wyglądają w nim obecne warunki mieszkalne i baza zabiegowa?
Pozdrawienia dla kuracjuszy.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Bardzo szczegółowo pobyt w Pawilonie I opisała Bibi.
SelLay
Na forum od: 06 sie 2019 01:34
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: SelLay »

Dzień dobry,
pierwszy raz jadę do sanatorium.Mam termin od 24 sierpnia. Przeczytałam tutaj sporo informacji o Pawilonie II -do którego mnie skierowano ale najlepsze i najdokładniejsze są o Pawilonie I. Niestety nie są one z tego roku.Czy ktoś mógłby mi przybliżyć "mój" pawilon? Jak wyglądają pokoje, kto/co decyduje o ich przydziale.Jakie wyposażenie, czy zmieniło się coś od lat poprzednich? Nie wiem czy zabrać suszarkę do włosów czy jest w pokoju? Ogólnie biorąc jestem kompletnie zielona i zaczynam się denerwować. Nikt z moich znajomych nie był w sanatorium w Lądku a wiadomo - każde jest inne.Będę wdzięczna za rozjaśnienie mi horyzontów. Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ