Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! Ja jadę do Wysowej Zdrój 2 stycznia 2018. Jestem z Warszawy. Czy ktoś też wybiera się w tym terminie? Czy to przyjemne miejsce? To mój pierwszy raz w sanatorium i nie za bardzo wiem co i jak. No i milion pytań. Może ktoś mógłby coś opowiedzieć o tym miejscu? Będę wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam
Hejka fil,ja jadę 2.01 do Wysowej.Byłam tam może 20 lat temu,wtedy to była malutka mieścinka bez atrakcji.ale podobno teraz jest aquapark, jakieś karczmy i można potańczyć.a powietrze czyściutkie .i wody zdrojowe które czuć jajkami Ale ja akurat lubię te wody i piękna zima,która trwa i trwa i trwa.Jeśli ktoś lubi ciszę to polecam.Fil a do jakiego ośrodka jedziesz?
Do RYSZ,,
Ty też się przestaszyłeś (łaś) bo nie wiemy jakowej płci jesteś i nic się nie odzywasz ?
Masz juz kompana na współny wyjazd -powodzenia w poszukiwaniach a jak nie to znajdziesz kuracjuszki Rudą i Kuracjuszkę tylko musisz mieć znak rozpoznawczy hi,hi
ja mam znak rozpoznawczy jestem ruda po prostu ruda beatrix tak bywa ,faceci raczej są małomówni i kobiet się boją gdybyś była facetem to może by się odezwał.ale nic to damy sobie radę .Wysowa malutka to będziemy z kuracjuszką się odwiedzać. Pozdrowionka.