Szukam transportu z Buska-Zdrój do Krakowa 24.12

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tenka45+
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2017 22:40
Staż sanatoryjny: 6

Szukam transportu z Buska-Zdrój do Krakowa 24.12

Post autor: tenka45+ »

Witam spół kuracjuszy przebywających obecnie w Busku.Wybieram się na przepustkę 24.12.do domu na 2 dni i chętnie bym się do kogoś dosiadła jadącego przez Kraków lub do.Oczywiście z pokryciem kosztów przejazdu.U nas w Rafale na razie z nikim się nie dogadałam ,przeważnie ludzie zostają, ciekawi atrakcji w nowym miejscu ,no i bez przygotowań.Pozdrawiam i do miłego kontaktu z Krakowiakami.
forumowicz

Re: Szukam transportu z Buska-Zdrój do Krakowa 24.12

Post autor: forumowicz »

Autobus nie może być? toż to tylko 1,5 godziny jazdy
tenka45+
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2017 22:40
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: tenka45+ »

Owszem tak może być,lecz milej by było nawet te 1,5 godz.spędzić z osobami ,które są obecnie w tej samej sytuacji, wymienić poglądy i opinie na tematy sanatorium do których nas teraz los przeznaczył.Poza tym można też się umówić i wrócić razem tu z powrotem.Więc dalej czekam na odpowiedż.
krysia1932
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2017 16:26

Post autor: krysia1932 »

Witaj Tenka. Super , że wreszcie kuracjuszka z "Rafała" w Busku. Trochę informacji na temat tego sanatorium. Moi znajomi dostali to sanatorium od 11.01.2018r. Mało info na forum . Ja jadę do Włókniarza od 09.01.2018r. i trochę podpowiedzi dostałam od kuracjuszek przebywających teraz w Włókniarzu, ale to nie to samo co z pierwszej ręki. Pozdrawiam. :kwiat:
ODPOWIEDZ