Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo mi przykro ale w Stalowej Woli nie ma sanatorium. Mówisz prawdopodobnie o oddziale rehabilitacji w centrum miasta Stalowa Wola, który jest zwykłym oddziałem szpitalnym. Na tym forum nie znajdziesz chyba pacjentów tego oddziału rehabilitacji, bo mówimy tu o wyjazdach do sanatorium, które usytuowane są w miejscowościach uzdrowiskowych. Pozdrawiam.
tak, tylko w Stalowej Woli nie ma sanatorium, ponieważ Stalowa Wola nie jest uzdrowiskiem. ZUS daje skierowania na rehabilitację stacjonarną niekoniecznie w sanatorium. Interesuje ich baza zabiegowa, nieważne w jakim obiekcie. Będziesz miał tam warunki jak w normalnym szpitalu. Oczywiście bez bazy rozrywkowej i całej otoczki jak jest w normalnym sanatorium i uzdrowisku. Spacery oczywiście po mieście. Wycieczek nikt w szpitalu nie organizuje, jak i też baletów. Telewizja szpitalna działa po wrzuceniu monety. To wszystko czego możesz oczekiwać po tym miejscu. Widziałem wcześniej post o Stalowej Woli, ale nikt na niego nie odpowiedział.
Zbyszek czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem czy się kuźwa lubisz czepiać. Napisane w dziale jadę do sanatorium więc informuję że jadę i mam wolne miejsca. Czy to forum nie jest żebyśmy sobie pomagali ???
Nie jest to typowy oddział szpitalny. Owszem nie ma organizowanych imprez ale atmosferę tworzą osoby przebywające tam. Telewizja jest płatna 60 zł za cały pobyt a internet udostępniony za 10 zł. Pielęgniarki lekarze są bezkonfliktowi. Jeżeli ktoś chce się doczepic to zawsze coś znajdzie. Pozdrawiam i do zobaczenia 8.01.2018