Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam 3-go stycznia do Cieplic z Rybnika przez Gliwice i Wrocław.Mogę zabrac jedną lub dwie osoby (kuracjuszy)-zapraszam do wspólnej podróży.Kontakt< krzysztof.[email].pl POZDRAWIAM!
Witam! Dzisiaj dostałam przydział Cieplice Dom Zdrojowy nr.1 od 6 marca 2012 .Czy ktoś tam był z kuracjuszy ostatnio .Wyjeżdżam z Poznania autobusem .Jeśli ktoś jechał i może mi napisać jaka jest odległość od dworca pks z Jeleniej Góry do Cieplic to bardzo proszę i ewentualnie jakim transportem się tam przemieścić to proszę mi podpowiedzieć .To jest pobyt po szpitalny .Czy mogę liczyć na 1 ???? Pozdrawiam B
Witam.Bywałem w tym sanatorium ,wracałem wypoczęty,podleczony i zadowolony.Miejscowośc uzdrowiskowa jest dzielnicą Jeleniej Góry. Dużo wiadomości na stronie internetowej sanatorium.Jest dojazd autobusem podmiejskim z pod dworca PKS, nie pamietam numeru.Wysiadać na dworcowej przy Lubańskiej i około 400 m jesteś na placu Piastowskim. Czas przejazdu około 20 min.Można też taksówką, nie znam ceny.O pokój spróbuj zadzwonic- tel na stronie internetowej. Jedynki są bo też korzystałem w 2001r. Zabiegi,stołówka na miejscu.Winda. Park Zdrojowy w remoncie (może już skończyli), Park Norweski wszystko w bliskiej odległości - więc dużo miejsc do spacerowania. Życzę popmyślnej kuracji,miłego towarzystwa,miłych wspomnień z wycieczek jak i pobytu. Pozdrawiam - Kazik
Droga poznanianko!Jeśli jesteś osobą towarzyską to znając atmosferę Cieplic napewno nie będziesz sama,zabawić się jest gdzie,a towarzystwo się znajdzie.Polecam Lalkę-pozdrowienia dla p.Grażynki.Najlepsza kawa i ciacha w Boróweczce w buynku D.Zdrojowego.Najlepiej jedż dzień wcześnij,mały prezencik,ciepłe słowo w recepcji i w sprawie pokoju coś wskurasz.Szczegółowe informacje na poczci e-malowej.
Dzieki za wszystkie dobre rady i informacje zdecydowałam że pojadę dzień prędzej .Mam nadzieje ze jeszcze ktoś się odezwie z kuracjuszy co będzie miał taki sam termin jak ja .Jestem towarzyska nie siedzę w pokoju .Wszędzie mnie pełno . Ale jeśli chodzi o pokój wolała bym 1 .Zawsze bylam w 2 ale po ostatnim pobycie ...odechciało mi się 2 .Nigdy nie narzekam ale ....nie lubie jak ktoś kogoś krytykuje a sam robi jeszcze gorsze rzeczy.Ale to juz wspomnienia .Mam nadzieje że teraz bedzie super.Pogoda dopisze i towarzystwo też.Czy w wspomnianej Boróweczce jest tez dobra czekolada na gorąco jestem łasuch.Postanowilam że jednak pojade PKP bez przesiadki troche dłuzej ale za to mozna wyprostowac nogi w pociągu.Pozdrawiam wszystkich oczekujących na przydział i tych ktorzy wyjeżdżaja w najbliższym czasie. B.
Witaj poznanianko.Nie pozostaje nic innego - jak życzyć przyjemnego i efetywnego leczenia w kurorcie, a po powrocie podzielić się opinią dotyczącą sanatorium. Ja też czekam na skierowanie(nr2070), być może znowu traię do Cieplic.Pozdrawiam Kazik
Dzięki KAZIK za dobre słowo .Dzisiaj dostalam zamiane terminu i ilość dni pobytu.Jade na 28 dni -rehabilitacja poszpitalna w ramach zwolnienia lekarskiego.Po 2 pobytach w szpitalach ostatni był w okresie świątecznym .Nowy termin od 03.03, do 31.03.2012 .I oczywiście Dom Zdrojowy nr.1 .Cieplice .Ups będzie dobrze .Mam nadzieje .Pozdrawiam B.
Ale mam pecha .Nikt nie jedzie do Cieplic ... w moim terminie ... no cóż mam nadzieje że nie będę tam sama .Pozdrowienia dla wszystkich z ośnieżonego troszeczkę Poznania .