Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam Czy naprawde nikt z państwa nie był w sanatorium Chrobry w Kamieniu Pomorskim??Bardzo proszę o jakieś informacje:)a może ktoś jedzie w tym okresie? pozdrawiam
Witam !!! Byłem w Sanatorium "Chrobry" w listopadzie. Opinie o warunkach mieszkaniowych były podzielone. Ja w sanatorium byłem pierwszy raz i mi się podobało. Byłem w pokoju trzy osobowym z łazienką. Ale w tym budynku są pokoje jedno i dwu osobowe z łazienkami i bez łazienek (oczywiście cenowo takie miejsca w pokoju się różnią). Wyżywienie względnie wystarczające. Zabiegi bardzo dobre w zależności od schorzenia . Osobiście z trzy tygodniowego pobytu jestem zadowolony
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu !!!
Witam- jadę do Chrobrego w Kamieniu od 5.01.2012 na 28 dni - jakie sa opinie na pobyt tam zimą, mozna się zanudzićczy wręcz odwrotnie?
Proszę o wszelakie opinie.
Witam:)Chyba nikt nie jezdzi do Kamienia Pomorskiego,,informacje są znikome Ja staram się o przełożenie terminu ale na razie cisza...Jak wrócisz to napisz jak tam jest ,czy syraszne nudy??? POZDRAWIAM.
Witam hura udało mi się przełożyć termin wyjazdu.Jadę do Kamienia pomorskiego do sanatorium CHROBrY od 17,05-7,06..Jeśli ktoś jedzie w tym terminie proszę o kontakt