sanatorium budowlani w szczawnicy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

sanatorium budowlani w szczawnicy

Post autor: marika »

proszę o opini o sanatorium Budowlani w Szczawnicy wyjeżdżam 25.01.2012 i nic nie wiem o tym ośrodku 8-)
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: sanatorium budowlani w szczawnicy

Post autor: kristi »

Witam ośrodek super ,miałam okazje już tam być zabiegi na miejscu ,basen jedzenie ok .Co jeszcze chcesz wiedzieć.?
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Re: sanatorium budowlani w szczawnicy

Post autor: irena »

Witam!
Z sanatorim wrociłam w kwietniu 2010r. Budowlani to swietny osrodek, wszystko jest na miejscu. Dobre jedzenie, warunki mieszkaniowe również ( mieszkałam w pokoju 116, dwuosobowy z łazienką). Piekne widoki , zdrowy mikroklimat i świetne wody zdrojowe, które polecam bo robią swoje. Bardzo miła obsługa , szczegolnie P.Jola z basenu, P.Michał i Ania z rehabilitacji. Serdecznie ich pozdrawiam...... Aha mozna też potanczyc przy fajnej muzyce - mimo wystroju z lat PRL- w Malinowej. Byłam bardzo zadowolona Chętnie wróciła bym tam jeszcze.
Życzę miłego pobytu i skutecznej rehabilitacji
pozdrawiam
ODPOWIEDZ