Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Od 23.12.17 do 02.01.18 spędziliśmy w Sanatorium uzdrowiskowym Róża Ustroń
Nic nie wskazywało na to że nasz pobyt zakończy się nie przyjemnie.
Po powrocie do domu, zauważyliśmy że w pokoju została nasza torba podróżna. Nie zwłocznie zadzwonilam do recepcji i dowiedziałam się kto sprzątał pokój po naszym wyjezdzie.Nie stety nie mogłam rozmawiać z kierownikiem ponieważ nie miał czasu albo właśnie wyszedł. Torba się nie odnalazła, a panie które "sprzątały" rowniez niczego nie widziały.
Tyle że przez cały nasz pobyt, pokój nie był ani razu sprzątany. Zapewniono mnie tylko że pani kierownik osobiście oddzwoni w celu wyjaśnienia sytuacji i czekam na tel.do dziś.
Jeśli więc ktoś się wybiera do sanatorium Róża Ustroń
Pilnujcie swoich rzeczy bo na uczciwość nie ma co liczyć.
Pozdrawiam.
Jestem zszokowana tym postem . Ja byłam w Róży na pobycie świąteczno-noworocznym 2016/2017. Byłam bardzo zadowolona, są moje wpisy na forum. Wyjeżdżam często, zostawiałam wiele rzeczy w pokojach ale zawsze miałam odesłane na adres domowy.Właściciele Róży na pewno zareagują na to niemiłe zdarzenie.
Byłem w Róży w sierpniu 2017. Wszystko było w porządku .Zabiegi , i możliwość wypożyczenia roweru lub garażowania swojego. Sprzątanie co drugi dzień nie narzekałem . Cala reszta również na poziomie, a rehabilitanci zwłaszcza. To odosobniona opinia być może przypadkowa i nie do końca trafiona ze względu na źródło kłopotów.