Róża Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Herbatka
Na forum od: 23 mar 2018 10:59

Róża Ustroń

Post autor: Herbatka »

Od 23.12.17 do 02.01.18 spędziliśmy w Sanatorium uzdrowiskowym Róża Ustroń
Nic nie wskazywało na to że nasz pobyt zakończy się nie przyjemnie.
Po powrocie do domu, zauważyliśmy że w pokoju została nasza torba podróżna. Nie zwłocznie zadzwonilam do recepcji i dowiedziałam się kto sprzątał pokój po naszym wyjezdzie.Nie stety nie mogłam rozmawiać z kierownikiem ponieważ nie miał czasu albo właśnie wyszedł. Torba się nie odnalazła, a panie które "sprzątały" rowniez niczego nie widziały.
Tyle że przez cały nasz pobyt, pokój nie był ani razu sprzątany. Zapewniono mnie tylko że pani kierownik osobiście oddzwoni w celu wyjaśnienia sytuacji i czekam na tel.do dziś.
Jeśli więc ktoś się wybiera do sanatorium Róża Ustroń
Pilnujcie swoich rzeczy bo na uczciwość nie ma co liczyć.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Róża Ustroń

Post autor: lubelanka64 »

Jestem zszokowana tym postem :shock: . Ja byłam w Róży na pobycie świąteczno-noworocznym 2016/2017. 8-) Byłam bardzo zadowolona, są moje wpisy na forum. Wyjeżdżam często, zostawiałam wiele rzeczy w pokojach ale zawsze miałam odesłane na adres domowy.Właściciele Róży na pewno zareagują na to niemiłe zdarzenie.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Tak na marginesie...torba podróżna to nie igła, że można nie zauważyć. Może została na parkingu a nie w pokoju.....i tutaj mogła zmienić właściciela.
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

Byłem w Róży w sierpniu 2017. Wszystko było w porządku .Zabiegi , i możliwość wypożyczenia roweru lub garażowania swojego. Sprzątanie co drugi dzień nie narzekałem . Cala reszta również na poziomie, a rehabilitanci zwłaszcza. To odosobniona opinia być może przypadkowa i nie do końca trafiona ze względu na źródło kłopotów.
ODPOWIEDZ