Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam:)Ja miałam jechać do kamienia pomorskiego do san.Chrobry od 15.02 ,ale przełożyłam termin i jade 17.05..jak wrucisz to proszę napisz jak tam jest ja jade z Bielska -Białej.miłego pobytu
Opolski NFZ nie praktykuje zmiany terminu, jak się wczoraj dowiedziałam. Jedynie mogę napisać rezygnację i lekarz orzecznik zadecyduje, czy powód rezygnacji jest obiektywy- wtedy poczekam w kolejce na nieokreślony bliżej termin, nawet od początku czyli kilkanaście miesięcy. Gdy uzna, że powód jest subiektywny, skreślą mnie. Fajne perspektywy. Łaskę robią, choć składki odprowadzam i za pobyt też płacę. Czy ktoś jedzie autem w kierunku Kamienia Pomorskiego 14 lutego?
Witam ja miałam skierowanie do Mieszko w Kamieniu Pomorskim na marzec ale byłam dzisiaj w NFZ i mi przełożyli na kwiecień Jelenia Góra - Cieplice MWSiA .Jakoś nie pasuje mi ta miejscowość i daleko do morza.Nie miałam problemów z zamianą mam nadzieję że dobrze zrobiłam.
Witam.Udało Ci się Ja prosiłam o zmianę i zgodzili się ,ale tylko na zmianę terminu.Powiedzieli ,że miejscowości absolutnie nie mogą zmienić..Takim sposobem jadę do Kamienia do Chrobrego od 17.05-7.06.przynajmniej termin mam lepszy:):)Życzę udanego pobytu
Proszę o kontakt osoby jadące do Kamienia Pomorskiego na turnus od 15.02.2012. Mój numer 505978877. Jadę z Kędzierzyna-Koźla. mam wersję wyjazdu pociągiem, ale nie podjęłam decyzji, czy robić przerwę u znajomej w Poznaniu- z Poznania lepszy dojazd, więcej pociągów.
Witam obiecanki cacanki ,a g.....radość. Ktoś tu obiecywał ,że po powrocie się odezwie. I albo było tak beznadziejnie,albo extra ?????bo skończyło się tylko na obietnicach. Proszę napiszcie jak było ,bo czytałam różne opinie ,a większość z nich była na nie Pozdrawiam.