Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Może ktoś wybiera się w tym terminie, miło by było tam się spotkać. A może ktoś był to podzieli się opinią tu lub na priva będę wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Ciesz się ! To sanatorium raczej z tych lepszych choć jak ktoś chce narzekać to powody zawsze znajdzie.. byłam w grudniu jeśli chcesz coś konkretnego wiedzieć to śmiało pytaj..
Witaj ,ja jadę do Włókniarza już 2raz.Wyjeżdżam 30.05. na 28dni.Zabiegi okej,obsługa też,a reszta zależy od towarzystwa Jedziesz prywatnie,czy z NFZ ,to też jest różnica.
Magdala39
Napisz jak tam jest, jak warunki w pokojach jadę z NFZ i pokój dwuosobowy chcę, czy w pokojach telewizor, czajnik itp?, jak zabiegi, wyżywienie, co warto zobaczyć, gdzie najlepsza parkietoterapia?
Moim zdaniem z NFZ najlepsze pokoje są w budynku A. Czajniki szklanki lodówka w pokojach są. Ja byłam z NFZ ale Książę pokoje w A1 widziałam.. ten budynek nowy więc wiadomo.. inaczej już trochę urządzony, w A1 jedynka takiej wielkości jak w innych budynkach dwójka.. zabiegi ok wszystko pod jednym dachem nie było też problemu gdy trzeba było coś w tym temacie zmieniać choć w planowaniu zabiegów pan i pani która niezbyt przyjemna była.. tańce są na miejscu choć parę osób z mojego turnusu chodziło do wojskowego bo ponoć lepiej grali.. poza tym fryzjer, kosmetyczka, sklepy .. wszystko pod jednym dachem to wygodne było w grudniu.. jeśli mogę jeszcze coś opowiedzieć to pytajcie