Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam .Dostałam skierowanie do tego ośrodka tylko w innym terminie od 25 września .Sam ośrodek jakoś mnie nie zachwyca .Więcej jest tych niezbyt dobrych opinii.Pozdrawiam Irena
Witaj.Szkoda ,że jedziesz później.Rzeczywiście opinie nie są ciekawe ,ale ja mam wiadomości najświeższe od osoby ,która właśnie tam jest. Chyba największym minusem jest to ,że Borkowo jest zupełnie na uboczu i wszędzie daleko No i brak basenu
witam - jak sie dobrze zorganizujecie to pobyt rewelacja , najlepiej miec samochod na miejscu zeby dojechac do centrum na balangi bo na miejscu to raczej nie bardzo .poza tym na basen do Gryfa woza i bus jezdzi do miasta spod osrodka - ogolnie nie jest zle
Witam.Sanatorium Borkowo ma piękną bazę zabiegową po remoncie normalnie spa.Rehabilitanci i personel medyczny to wspaniali cudowni ludzi.Recepcja też jest fantastyczna.W Borkowie wszystko jest wspaniale.Jezdziłam tam od 2012 roku co roku na prewencje z Zus.Ostatnio byłam we wrześniu 2017 roku i bardzo za wszystkimi tęsknię.Warunki jeśli chodzi o pokoje też są super.W każdym pokoju jest lodówka,suszarka na bieliznę i czysciutko.Na dole jest kawiarenka prowadzona przez super kobietke Renatkę i można zjeść pyszna rybkę i ciacho.Życzę Miłego pobytu i cudownych spacerów po pięknej okolicy.