Polańczyk-Dedal od 9 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bea
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 gru 2017 21:37
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Polańczyk-Dedal od 9 sierpnia

Post autor: Bea »

Witam . 9 sierpnia zaczynam turnus w Polańczyku. Może ktoś się wybiera z Łódzkiego,Mazowieckiego. Chętnie dowiem się coś o tym miejscu.
Zamówiłam pogodę 😊🌞
FIFEK50
Na forum od: 09 lip 2018 09:26
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Polańczyk-Dedal od 9 sierpnia

Post autor: FIFEK50 »

Witam. Też rozpoczynam turnus od 9 sierpnia w Dedalu.
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

Hello :) a ja od 13.08 w Amer-Polu. Podobno ośrodki są bardzo blisko siebie. Dzięki Bea za "zamówienie" pogody. Jakby co, będzie na Ciebie ;) Zatem do zobaczenia. Pozdrawiam
Gosia-21
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2018 08:48

Post autor: Gosia-21 »

Dzień dobry. Ja również będę w Dedalu od 9 sierpnia. Jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium, dlatego mam trochę tremy. Liczę na trochę więcej informacji i życzliwe uwagi koleżanki/kolegów. Pozdrawiam serdecznie :) ;)
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2012 16:55

Post autor: mg11 »

Zazdroszczę. Piękne miejsce i całkiem fajne sanatorium. Amer pol jest dosłownie po drugiej stronie ulicy. Pozdrawiam
Gosia-21
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję mg11 za dodatkowe informacje o Dedalu. Zauważyłam, że większość opinii o tym sanatorium jest pozytywna, to bardzo dobrze :D. Mam jeszcze pytanie odnośnie skorzystania z kriokomory, mianowicie czy "ubranko" (np.drewniaki) trzeba mieć ze sobą czy można wypożyczyć :?: Obawiam się, że zapakuję pół walizki czapek i rękawic a lekarz nie wyrazi zgody na te zabiegi :(
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Drewniaki dają w kriokomorze, a strój można kupić na miejscu. Jeśli lekarz nie da Ci zabiegu, możesz sobie dokupić jak chcesz.
Gosia-21
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

To jeszcze kolejne pytania :) Czy są ręczniki? 1 czy 2? Duże czy małe? Czy w pobliżu jest bankomat? Z góry dziękuję :)
FIFEK50
Na forum od: 09 lip 2018 09:26
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: FIFEK50 »

witam serdecznie :) by pobyt w sanatorium był miły trzeba sprawy wźąść w swe ręce :) buty , plecaczek i mapa a będzie pięknie.
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bankomat jest przy amer polu i przy poczcie, a ręczniki też dawali, ale ja i tak biorę swoje.
ODPOWIEDZ