Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Continental to ładne sanatorium. Wszystko zabiegi na miejscu i basen. Lekarze i fizjoterapii bardzo mili. Da się wybrać zabiegi jakie się chce. Jeżeli chcesz pokój od poludniowej strony to numery od 11 (np211) to jest 2. pietro. Do nr 10 są po pulnocnej stronie. Skoro nie ale czysto. Blisko centrum i przystanku PKS. Miłego pobytu
Dziękuję za informację. Mam skierowanie - reumatologia. Zapewne ma to znaczenie w przedziale pokoi i odpowiednio pięter. Nie wiesz jak jest w tym ośrodku ?
Pozdrawiam Ania
Pokoje przydziela ja jak leci. Są dwójki i trójki. Trójka maja dostawione łóżko. Nie ma w pokoju lodówek. Jest czajnik. Sanatorium ma 7 pięter i dwie windy. Dlatego nie ma znaczenia kto na jaką choróbę. Są też pacjenci prywatni. Oni mają lepsze jedzenie. Jak ja byłam to było mało warzyw i nabiału. Życzę miłego pobytu