Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
W grudniu nigdzie chyba nie jest ładnie.W Horyńcu jest piękny Park Zdrojowy,CRR na wysokim poziomie,czego chcieć więcej?
Jak wrócicie powiecie: było super.Pozdrawiam.
A ja byłam o tej porze- kończącego się upalnego lata 2009 roku. Było cudownie, a zimą byłam nad morzem 3x i w Krynicy Zdrój. W Horyńcu było super towarzystwo i zabiegi ale zimą co tam robić ale może mam słabą wyobraźnię. Życzę jednak miłego pobytu.
Nadzwoniłam się ze zwrotów i udało się jadę teraz do Lądka zamiast w styczniu.
Bietka: nie dołuj ludzi.Wyjeżdżający:będzie co najmniej bardzo dobrze.Kołobrzeg,Ciechocinek,Krynica nie pomieści
wszystkich,ktoś musi trafić do takich miejsc jak Horyniec.Marudy piszą, iż teraz latem taki Iwonicz ich nie zachwycił.
Ciekawe, czy ich miasteczka są urokliwsze?Ludziom się przewróciło w ...Co musi sie wydarzyć,by ludzie mieli więcej
radości? Pozdrawiam.
Witaj Grzegorzu.
Byłam w Horyńcu latem i w Iwoniczu oraz Ciechocinku zimą.
Nigdzie mi się nic nie przewróciło ani w głowie, ani w d... ale i tu i tu i tam nigdy nie chcę i nie zamierzam wrócić.
Przerost formy nad treścią.
Nie zachwyciło mnie w tych sanatoriach nic
Pozdrawiam.