Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! Pod koniec stycznia wyjezdzam do tego sanatorium.W necie opinie o tym sanatorium sa nieciekawe. Jesli ktos tam był to bardzo prosze o rzetelna opinie.
Ja byłem latem dwa lata temu ,jest to wspaniałe sanatorium wszystkie zabiegi są na miejscu ,wspaniała obsługa ,jedyny mankament to jest usytuowane na krańcu miasta ale wspaniale położone ,połączenie do miasta jest autobusem odjeżdza z pod sanatorium ,co do wyżywienia to wówczas było wspaniałe ,tyle mogę powiedzieć a myślę że nie bedzie człowiek nie zadowolony .