sanatorium Rolnik w Nałęczowie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aneczka000
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2018 18:28
Oddział NFZ: Podlaski

sanatorium Rolnik w Nałęczowie

Post autor: aneczka000 »

Czy był ktoś w Nałęczowie w Rolniku proszę o opinie. ;)
Awatar użytkownika
jania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2017 15:47
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Re: sanatorium Rolnik w Nałęczowie

Post autor: jania »

Witaj aneczkaooo :kwiat:
Co prawda są to wiadomości z "drugiej ręki",ale może Ci się przydadzą :)
Znajoma mi osoba przebywała w Rolniku w m-cu sierpniu,a więc wrażenia są swieżutkie i bardzo pozytywne.Pokoje w większości dwuosobowe,wyposażenie nowoczesne,piękne duże ręczniki-można wymieniać nieodpłatnie,wszystkie zabiegi na miejscu łącznie z basenem oraz kawiarnią.Własna kuchnia,posiłki obfite-podsumowała:wygody jakie tylko :roll:
Odnośnie zabiegów.Znajoma dokupiła pakiet 10 masaży dolnego odcinka kręgosłupa za 110 zł,basen za darmo.
Wg mojej opinii jest to najlepsze sanatorium w Nałęczowie,niestety bywałam tam tylko jako gość.Ja osobiście znam Sanatorium Książe Józef,Stare Łazienki,Kolejowy i Szpital Kardiologiczny w Nałęczowie,znajoma aktualnie przebywa w sanatorium w Ciechocinku więc skalę porównawczą ma.
Powodzenia :serce:
aneczka000
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2018 18:28
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: aneczka000 »

:roll: Dziękuję
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

W sierpniu Nałęczów, w październiku Ciechocinek to nie wiem czy będzie wiedziała które pomogło a które zaszkodziło. ;)
ODPOWIEDZ