Krynica Morska ZEFIR

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jasiu0
Na forum od: 27 paź 2018 16:00

Krynica Morska ZEFIR

Post autor: jasiu0 »

Witam potrzebuje informacji na temat sanatorium zefir w Krynicy Morskiej był ktoś tam z was albo się wybiera jak tam jest? jakie są warunki itp. Dziękuję za odpowiedz
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krynica Morska ZEFIR

Post autor: szynszyl64 »

Drogi kolego.Pisać można wiele ale, wymarłe ulice. Kurort żyje tylko latem. Sam Zefir położony prawie na końcu Krynicy.Sam ośrodek ok.
Są minusy rozbudowa ośrodka.Hałasy są czasem upierdliwe.Pokoje znośne ale szału niema.Zabiegi niezłe i podziwiać ludzi którzy je robią.
Micha pełna czasami nie do przejedzenia.O smakach się nie dyskutuje mi smakowało.Na tańce w tym ośrodku niema co liczyć.Chyba że
sami się zmobilizujecie i całą robotę weźmiecie na siebie.Można iść do Albatrosa to siostrzany ośrodek.Niedaleko ale trzeba się
przyzwyczaić do dzików które chodzą po całej Krynicy.Ale pogoda ,morze i towarzystwo potrafi zatrzeć niedogodności.Życzę miłych
chwil,zabiegów,towarzystwa i pogody.
Awatar użytkownika
Ewusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 08:25
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 13

Post autor: Ewusia »

Witaj jasiu0,
w Zefirze byłam w VIII 2017, pokoje przyzwoite, wyżywienie piątka z plusem - kuchnia bardzo domowa, głodna nie chodziłam. Zabiegi ok (chociaż nie doprosiłam się o zamianę), do morza dość blisko - ok. 300 m. Telewizja płatna, wi-fi jest, chociaż nieco słaby sygnał.
Minusem dla mnie była topografia Krynicy - baaardzo dużo górek, łącznie z drogą powrotną z plaży do ośrodka, ja nie dawałam rady podejść "na raz", musiałam robić przerwy. Ogólnie cała Krynica położona na górzystym terenie. Dla niektórych plus, dla mnie ogromny minus.
Co chcesz jeszcze wiedzieć - pytaj, postaram się rzetelnie odpowiedzieć.
Udanego pobytu życzę :)
emilia16
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2014 19:04

Post autor: emilia16 »

Byłam latem br.w Krynicy w Zefirze,i dziwie się dlaczego ten obiekt funkcjonuje jako sanatorium,wszystko na najniższym poziomie,mimimum pod każdym względem,jedyny plus to położenie tego budynku blisko morza no i pogoda która w tym roku była wyjatkowa,
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Jakież różne potrafią być opinie o jednym ośrodku
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zebra »

Witam. Wszystko zależy od pory roku, zabiegów i towarzystwa. Pozdrawiam. :kwiat:
ODPOWIEDZ