Krynica Morska ZEFIR
Krynica Morska ZEFIR
-
szynszyl64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 15:02
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Krynica Morska ZEFIR
Są minusy rozbudowa ośrodka.Hałasy są czasem upierdliwe.Pokoje znośne ale szału niema.Zabiegi niezłe i podziwiać ludzi którzy je robią.
Micha pełna czasami nie do przejedzenia.O smakach się nie dyskutuje mi smakowało.Na tańce w tym ośrodku niema co liczyć.Chyba że
sami się zmobilizujecie i całą robotę weźmiecie na siebie.Można iść do Albatrosa to siostrzany ośrodek.Niedaleko ale trzeba się
przyzwyczaić do dzików które chodzą po całej Krynicy.Ale pogoda ,morze i towarzystwo potrafi zatrzeć niedogodności.Życzę miłych
chwil,zabiegów,towarzystwa i pogody.
- Ewusia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2011 08:25
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 13
Re: Krynica Morska ZEFIR
w Zefirze byłam w VIII 2017, pokoje przyzwoite, wyżywienie piątka z plusem - kuchnia bardzo domowa, głodna nie chodziłam. Zabiegi ok (chociaż nie doprosiłam się o zamianę), do morza dość blisko - ok. 300 m. Telewizja płatna, wi-fi jest, chociaż nieco słaby sygnał.
Minusem dla mnie była topografia Krynicy - baaardzo dużo górek, łącznie z drogą powrotną z plaży do ośrodka, ja nie dawałam rady podejść "na raz", musiałam robić przerwy. Ogólnie cała Krynica położona na górzystym terenie. Dla niektórych plus, dla mnie ogromny minus.
Co chcesz jeszcze wiedzieć - pytaj, postaram się rzetelnie odpowiedzieć.
Udanego pobytu życzę