Godne polecenia miejsce w Busku- Zdroju

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Paulina2000
Na forum od: 14 sty 2019 21:00

Godne polecenia miejsce w Busku- Zdroju

Post autor: Paulina2000 »

Witam, chcę wykupić mojej mamie na urodziny kilkudniowy pobyt z osobą towarzyszącą w Busku- Zdroju. Mama często przyjeżdża tu korzystać z kąpieli wodnych, dlatego wiem, że ucieszy się, z takiego prezentu. Poszukuję przytulnego miejsca na nocleg, najlepiej aby już była tam możliwość korzystania z zabiegów, w cenie wyżywienie, masaże itp. Pobyt na 4 dni. Możecie coś polecić?
Awatar użytkownika
Anula251+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2018 22:11
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Godne polecenia miejsce w Busku- Zdroju

Post autor: Anula251+ »

Fajny i przytulny jest pensjonat Wiślica a jedzonko domowe i w super cenie zaraz za pensjonatem "U Gosi"Choć i tam też jest w przystępnej cenie nocleg.Co do zabiegów najlepsze w Wojskowym bo mają wszystko miejscu.Inne obiekty raczej trzeba na coś dojść
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Paulina krótko w temacie; wydaje mi się, że Twoje oczekiwania w całości i w jednym miejscu spełni sanatorium/hotel "Słowacki"(***).
Pytanie jeszcze kiedy miałby być ten wyjazd. Z tyłu za obiektem jest ładny mini park, obok dostępny parking, a bodajże w czerwcu
ma być uruchomiony całkiem nowy obiekt "Terma Słowacki" (****). Najlepiej zadzwoń i uzyskasz dokładne informacje (41/373-78-79).
Asia67
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2019 20:48
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: Asia67 »

Witaj, polecam sanatorium "Krystyna. Mają wyremontowane skrzydło z pięknymi pokojami, na poziomie 5*. Jedzonko ciutkę gorzej ale zabiegi fantastyczne lecz bez kriokomory i bez borowiny. Pozdrawiam
Megi 39
Na forum od: 12 sty 2019 17:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: Megi 39 »

Również polecam hotel,, Słowacki "byłam w 2015. Zabiegi na miejscu, jedzenie smaczne, pokoje czyste i zadbane. Z chęcią wróciłabym tam jeszcze.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja powiem tak...na cztery dni może być trudno. Jeżeli z zabiegami w pakiecie to zazwyczaj pobyty minimum tygodniowe.
Nie piszesz też o cenie,ale na tego typu pobyt to raczej szukałabym SPA.
ODPOWIEDZ