Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do sanatorium Jutrzenka Wieniec Zdrój z ZUS turnus od 18.03.2019 r. mam wolne miejsca w samochodzie, chętnych proszę o kontakt telefoniczny.
tel. [tel] (nie śledzę na bieżąco forum)
Ostatnio zmieniony 20 lut 2019 20:50 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr tel.
AD, Twój numer telefonu za chwilę zniknie (nie wolno podawać telefonów i meili ) , jeśli nie będziesz pisać (przynajmniej 3 posty) to nie będzie można wysłać Ci PW, w kontakcie nie masz podanej poczty e-mail, także małe utrudnienie . Jeśli nie będziesz tutaj częściej zaglądał Twoja propozycja zostanie bezwartościowa .
AD2019 pisze: 20 lut 2019 20:18
Wyjeżdżam do sanatorium Jutrzenka Wieniec Zdrój z ZUS turnus od 18.03.2019 r. mam wolne miejsca w samochodzie, chętnych proszę o kontakt telefoniczny.
tel. [tel] (nie śledzę na bieżąco forum)
Ja tam będę od 02.03 do 28.03. Jeśli wyrazisz chęć to możemy się tam spotkać.
Pozdrawiam ysy1
AD2019 na forum jest dużo informacji na temat Wieńca, Gelek obiecał, że się odezwie jak się zadomowi, ale cisza już chyba minęło ok 2 tyg. jak tam jest; chyba nie zagubił się w tych lasach