Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,mam na imię Jola i jade do Osieczka 16.08.2019 r.Jestem z Dabrowy Górniczej/Górny śląsk/i nie mam możliwości jazdy samochodem.Bardzo proszę o kontakt osoby jadące z mojej okolicy w tym terminie.Oczywiście dołożę się do kosztów jazdy.Kontakt-[email].Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2019 21:56 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
Osieczek nigdy nie było i nie jest obiektem sanatoryjnym. Jest to o środek opiekuńczo-leczniczy, z którym ZUS ma kontrakt na rehabilitację w ramach prewencji rentowej. Jak można taki ośrodek nazywać sanatorium
Zbigniew jak zawsze niezawodny gdyż ma informacje z pierwszej ręki o mniej znanych kurortach
A może coś się ostatnio tam zmieniło i masz nieaktualne dane?
Całkiem niedawno miałem ten ośrodek uzdrowiskowy na celu moich rowerowych wycieczek i chciałbym odwiedzić.
Czy jednak warto tam pojechać Zbigniewie jako turysta i forumowicz pomocny innym kuracjuszom? A może razem?
Jeśli uważasz ośrodek opiekuńczo-leczniczy jako kurort, to gratuluję poczucia humoru. Już kiedyś Ci napisałem, że ja jeżdżę do kurortów nadmorskich. Wkrótce zamierzam w takim kurorcie podjąć pracę, to wtedy zaproszę Cię, żebyś swoim rowerem przyjechał i zobaczył jak wygląda kurort i obiekty sanatoryjne, które mają status sanatorium. Wtedy będziesz miał porównanie do Osieczka czy Grębiszewa. A swoją drogą sprawdź ich stronę internetową i tam nazwa wypisana jest na obiekcie dużymi literami. Uważam, że nie można pozwalać na używanie określenia "sanatorium" niezgodnie ze statusem danego obiektu.
Piotrek71 pisze: 25 lip 2019 12:49
witam,jestem z Konina jade do Osieczek 16,08,19 jade autem moge kogos zabrac czy jedzie ktos w tym samym terminie?
[/quote
Witam dzięki za informację.Po przeczytaniu wpisów wywnioskowałam,że będzie ok tylko wszystko zależy od nas.Jakos przecież można sobie zorganizować pobyt.Pozdrawiam.Jola