Międzywodzie Sanatorium Perła 28.10.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dora_P-S
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2019 23:08

Międzywodzie Sanatorium Perła 28.10.2019

Post autor: Dora_P-S »

Witam Sympatycznych :D
dostałam wczoraj skierowanie do sanatorium z ZUS, i jak obejrzałam opinię, to normalnie żal serce ścisnął :cry: , czy jest może ktoś kto się również w tym czasie tam wybiera :P ?
Pozdrawiam serdecznie Dora
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Międzywodzie Sanatorium Perła 28.10.2019

Post autor: szynszyl64 »

Dora_P-S. Jedziesz pierwszy raz?
Dora_P-S
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie, to mój kolejny raz, ale w tym miejscu po raz pierwszy
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: szynszyl64 »

Ale dlaczego na start się dołujesz? Nie wiem co czytałaś za opinie? Nie można przyjmować opini jako pewnik. Byłaś w sanatorium więc masz jakieś pojęcie o warunkach. Po pierwsze czy pokój miałaś pierwszy raz z balkonem,budzenie przez recepcję,śniadanie do łóżka,i przychodzili po ciebie żeby zaprosić na zabiegi? Pewno nie.Ile będziesz przebywać w pokoju zależy tylko od ciebie.Co tam warunki liczą się ludzie z którymi będziesz.Głowa do góry.
Na forum znajdz opisy Tojki. Ktoś kto wybiera świadomie to samo miejsce daje do myślenia. Pozdrawiam i głowa do góry.
Dora_P-S
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki WIELKIE :) z natury jestem optymistką, i pierwszy raz jadąc do sanatorium skorzystałam z opinii z netu, widać nie było to budujące rozwiązanie. Życzę miłego pobytu i powrotu do zdrowia :)
ODPOWIEDZ