Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam forumowiczów,czekałem,czekałem i jadę 19 sierpień Połczyn Zdrój-Borkowo,czy w tym terminie ktoś z forumowiczów się tam wybiera? a może ktoś ma najświeższe informacje z tego obiektu,co warto zobaczyć,czy są koncerty itp.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2019 22:46 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Panie Leszku jak w każdym sanatorium są organizowane różne imprezy można to sprawdzić na stronie uzdrowiska.Ja wybieram się w tym czasie do Gryfa.Pozdrawiam Jerzy
Ile ludzi tyle opinii, pojadę to się przekonam mam termin na 30 października, bardziej to kto w tym czasie jedzie, a jak jest to już nic na to nie poradzisz masz tam już termin
Witam ponownie,chętnie poznam osoby które jadą do Połczyna 19 sierpnia ,czy ktoś z forumowiczów próbował zarezerwować pokój jednoosobowy,jestem pacjentem ZUS.Pozdrawiam.
Ja jechałam samochodem, i nie chcę Ciebie wprowadzać w błąd, myślę ze do Koszalina lub Kołobrzegu a tam busem do Połczyna. ..Borkowo..
Przykro mi w dojazdach nie pomogę
Może sa autobusy z Poznania bezpośrednio. ..trzeba popytać
Jeżeli dojedziesz do Połczyna i wiesz o której będziesz zgłoś do recepcji telefonicznie, że będziesz. To bus by po ciebie przyjechał. A pokoje 1osobowe są bez możliwości na rezerwację. Zadzwoń i się dowiedz.
Witam,z tego co mi wiadomo ZUS nie kontraktuje jedynek,chyba że ktoś ma inne wieści.Co można robić po zabiegach ,czy są jakieś koncerty,gdzie można zjeść regionalny przysmak,proszę o najnowsze wieści,może ktoś z forumowiczów jedzie w tym terminie?Pozdrawiam.