Trzymam uroczy dystans, w zachowaniu cenię luz ale nie poufałość. Klepanie po plecach odpada. Jestem uczciwym i przyzwoitym człowiekiem. Dama, z którą jestem utożsamiana często ma ochotę na brawurę, groteskę, niekonwencjonalny, mało dekoracyjny wizerunek. Od dawna więc konsekwentnie "oddamiam" się. Kocham ludzi. Lgnę do ciekawych osobowości i zwykłych dobrych ludzi, od których wiele można się nauczyć. Czasem za bardzo się otwieram i ...muszę się wycofać. Potrzebuję autonomii, trudno mi wejść na głowę. A gdyby ktoś próbował - zrzucę. Jestem uzależniona od działania. Nie potrafię się obyć bez miłości. Potrafię cieszyć się drobnostkami, małymi i tymi dużymi. Nie mogę zasnąć gdy mam jakiś problem. Podziwiam każdego bo jest za co. Kolekcjonuję ...wspomnienia. Uroda jest wartością przemijającą, dla mnie liczy się wnętrze drugiego człowieka. U przyjaciół cenię lojalność. Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie dnia i jestem od niego uzależniona to...uśmiech. Moje mocne strony- prawdomówność, otwartość, potrzeba dawania, a daję więcej niż otrzymuję w zamian. Chwile słabości? - miewam ...za bardzo wszystko przeżywam.
Selene