Dzwonkówka- Szczawnica

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
halinkam
Na forum od: 02 paź 2019 11:56

Dzwonkówka- Szczawnica

Post autor: halinkam »

Dzień dobry,
pobyt od 9.09-30.09-2019.
Warunki hotelowe do przyjęcia.Jedzenie-duże porcje ale niestety tłuste i ciężkostrawne.
Wszystko można przeżyć,natomiast wielkie rozczarowanie-baza zabiegowa bardzo uboga i wykonywanie zabiegów na niskim poziomie.
Personel uprzejmy i pomocny.Natomiast zarządzający powinni się zastanowić nad poprawą jakości usług.
Zdrowia życzę następnym kuracjuszom
Eeewka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2018 22:17
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Dzwonkówka- Szczawnica

Post autor: Eeewka »

Baza zabiegowa, to niestety najsłabszy punkt tego sanatorium. A już o zabiegach wodnych, to dobrego słowa nie powiem. Samo pomieszczenie dość obskurne, zawalone jakimiś wiadrami. Chociaż muszę przyznać, że zabiegi z których skorzystałam pomogły mi na ból biodra. Największe jednak korzyści odniosło moje zdrowie "psychiczne" :D . Muszę powiedzieć, że bardzo tam wypoczęłam. I to zaliczam na plus. Z przyjemnością pojechałabym tam jeszcze raz.
ODPOWIEDZ