Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Hej Ilonko
Ja też oglądałam wszystkie mecze Panów. ..Bułgaria zrobiła niespodziankę pokonując Francję. ..
Nie ma nas dużo. ..do kibicowania nawet Kazimierz nas opuścił. ..ale ja jestem i kibicuję
Pozdrawiam serdecznie. ...
buziaki .To bardzo ważny mecz dla naszych Pań. Oby dobrze weszły w mecz. Najgroźniejsze będą Niderlandki. Są wyżej sklasyfikowane w rankingu CEV od Polek, a ponadto grają u siebie. Nasz zespół poczynił jednak olbrzymi skok jakościowy i nie powinien mieć problemów z pokonaniem Bułgarii oraz Azerbejdżanu.