Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy ktoś ostatnio był w Ciechocinku w sanatorium "Łączność"? Proszę o opinie i informacje. Jakie są warunki, rehabilitacja , lekarze , jedzenie ?Czy wszystkie zbiegi sa na miejscu czy trzeba chodzić w różne miejsca?
Będę wdzięczna za wszystkie uwagi, te pozytywne i negatywne również.
Pozdrawiam
Qudo
Witaj!Ja co prawda nie byłem w tym sanatorium,ale jeździła tam moja przyjaciólka i to kilkakrotnie.Odwiedzałem ją.Pokoik miała 2 osobowy malutki z łazienką i widokiem na park.Budynek piętrowy.Wewnątrz czysto,schludnie.Na niektóre zabiegi chodziła na zewnątrz, bliziutko.Z jedzenia była bardzo zadowolona.Chwaliła sobie również zabiegi.Miła obsługa i atmosfera."Łączność " znajduje się tuż za Pocztą ,vis-a-vis Sanatorim MSWiA"Orion.Blisko Tężnie,dworzec PKP,Park Zdrojowy.Tyle co mogę Ci przekazać.Pozdrawiam.Życzę udanego pobytu.
Witaj! również nie byłam ale byli znajomi ale co dziwne w tym sanatorium są również pokoje bez pełnego węzła sanitarnego,prysznice i toalety w korytarzu.Co do zabiegów i wyżywienia twierdzili tak samo jak Marekantoni ale kawałek dalej masz super basen i tak ogólnie to fajnie jest w Ciechocinku przyjemności