Proszę o pinie o sanatorium w Ciechocinku "Łączność"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
qudo
Na forum od: 24 lut 2012 14:26

Proszę o pinie o sanatorium w Ciechocinku "Łączność"

Post autor: qudo »

Czy ktoś ostatnio był w Ciechocinku w sanatorium "Łączność"? Proszę o opinie i informacje. Jakie są warunki, rehabilitacja , lekarze , jedzenie ?Czy wszystkie zbiegi sa na miejscu czy trzeba chodzić w różne miejsca?
Będę wdzięczna za wszystkie uwagi, te pozytywne i negatywne również.
Pozdrawiam
Qudo
marekantoni
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 12:03

Re: Proszę o pinie o sanatorium w Ciechocinku "Łączność"

Post autor: marekantoni »

Witaj!Ja co prawda nie byłem w tym sanatorium,ale jeździła tam moja przyjaciólka i to kilkakrotnie.Odwiedzałem ją.Pokoik miała 2 osobowy malutki z łazienką i widokiem na park.Budynek piętrowy.Wewnątrz czysto,schludnie.Na niektóre zabiegi chodziła na zewnątrz, bliziutko.Z jedzenia była bardzo zadowolona.Chwaliła sobie również zabiegi.Miła obsługa i atmosfera."Łączność " znajduje się tuż za Pocztą ,vis-a-vis Sanatorim MSWiA"Orion.Blisko Tężnie,dworzec PKP,Park Zdrojowy.Tyle co mogę Ci przekazać.Pozdrawiam.Życzę udanego pobytu.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj! również nie byłam ale byli znajomi ale co dziwne w tym sanatorium są również pokoje bez pełnego węzła sanitarnego,prysznice i toalety w korytarzu.Co do zabiegów i wyżywienia twierdzili tak samo jak Marekantoni ale kawałek dalej masz super basen i tak ogólnie to fajnie jest w Ciechocinku :D przyjemności
qudo
Na forum od: 24 lut 2012 14:26

Post autor: qudo »

Dziękuję za informacje :)
Awatar użytkownika
Borysek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2015 13:23
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Borysek »

Będę w lipcu 2015 roku, to dam znać, może i nawet fotki wkleję :)
ODPOWIEDZ