Inowrocław Energetyk w czasach koronawirusa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
elizabeth
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 18:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Inowrocław Energetyk w czasach koronawirusa

Post autor: elizabeth »

Pobyt z NFZ w dniach 09.07- 30.07.2020

Bałam się tego wyjazdu z powodu koronawirusa ale nie było tak źle. Przed wyjazdem obowiązek zrobienia testów na covid. Reżim sanitarny w sanatorium przestrzegany. Przy wejściu do budynku na dzień dobry mycie rąk i kontrola czy nie wchodzi ktoś obcy. Pokoje o zmniejszonej ilości osób. Ja mieszkałam w dużym pokoju najpierw z drugą osobą a potem sama. Trochę osób rezygnuje w przyjazdu i jest możliwa zmiana miejsc. Na stołówce trzy zmiany dlatego ze siedzi się co druga osoba. Wszyscy w maseczkach. Rano przed wejściem na stołówkę obowiązkowe mierzenie temperatury. Na zabiegach i basenie też przestrzeganie zachowania odległości.
Przepiękny park, tężnie i wiele innych miejsc do odpoczynku. Ja trafiłam na piękną pogodę więc wolne chwile spędzałam na spacerach.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Inowrocław Energetyk w czasach koronawirusa

Post autor: dani888 »

Witaj Elizabeth i dziękuję za opis pobytu w tym sanatorium :kwiat: .
Zwróciłam uwagę na to , że w/g Twojej relacji reżim sanitarny był bardzo przestrzegany a niestety , nie zawsze tak bywa . Mam nadzieję , że wróciłaś zadowolona przynajmniej z zabiegów .
Pozdrawiam serdecznie :kwiat: :) .
elizabeth
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 18:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Inowrocław Energetyk w czasach koronawirusa

Post autor: elizabeth »

Wróciłam zadowolona a to najważniejsze :) Rzeczywiście wszyscy dbali o nasze bezpieczeństwo. Jeżeli ktoś nie miał maseczki w budynku to tylko zapomnienie jej a nie to że ktoś jej nie chce nosić. Wszyscy pracownicy- lekarze, pielęgniarki, rehabilitanci, stołówka, recepcja, serwis sprzątający też nosili maseczki.
ODPOWIEDZ