Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czekam na szpital uzdrowiskowy z NFZ wiec może uda się do Wieńca byłem już tam 3 razy. W zachodniopomorskim oddziale NFZ w przeglądarce spadają numerki na szpital uzdrowiskowy pod koniec lutego miałem 268 teraz jest 84 i to skierowanie ze stycznia 2021 roku.
Hm , wygląda na to, że mazowieckie NFZ ma problemy z obsługą przeglądarki
No nic czekam cierpliwie dalej.
Dzięki , pozdrawiam i wszystkim zdrówka życzę !!!
Dobry wieczór ja też czekam od stycznia i mam numerek 336 jadę pierwszy raz i jestem bardzo ciekawa. Myślę że napisze pani czy można wyjść na spacer. Po operacji kręgosłupa byłam na rehabilitacji to był zakaz wychodzenia i odwiedzin. Życzę miłego pobytu. Może pani napisze co najbardziej przydatne, aby zabrać ze sobą.
michał pisze: 16 mar 2021 17:16
Czekam na szpital uzdrowiskowy z NFZ wiec może uda się do Wieńca byłem już tam 3 razy. W zachodniopomorskim oddziale NFZ w przeglądarce spadają numerki na szpital uzdrowiskowy pod koniec lutego miałem 268 teraz jest 84 i to skierowanie ze stycznia 2021 roku.
Ja z numerem 257 czekam na szpital uzdtowiskowy, numerki stoją w miejscu. Miałam przydzial w grudniu