Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Po 4 latach powrót do Cieplic w ramach prewencji z ZUS.Pobyt wspominam bardzo pozytywnie.Ciekawe jak teraz będzie . Termin jeszcze daleki ,ale może ktoś już ma przydział na ten sam turnus ?Pozdrawiam tadek
Witam ja również będę w Domu zdrojowym.Fajnie jest bo wszystkie zabiegi są na miejscu. . Byłem zimą Park zasypany śniegiem i tak pięknie wyglądał. Syn był w weekend majowy był zachwycony Cieplicami. Do zobaczenia na miejscu. A pro po Covid współczuję. Mnie nie dopadł, jestem już po drugiej dawce szczepienia.Ale i tak będę musiał robić test przed wyjazdem, takie przepisy ma ZUS. Zdrowia życzę tadek
A więc do zobaczenia. Może jeszcze ktoś się odezwie, kto będzie w tym terminie. Ja czekam na rehabilitację z ZUS, miałam jechać w październiku 2020, wtedy dopadł mnie covid, musiałam od nowa składać wszystko, w marcu miałam komisję. Zobaczymy, dokąd i kiedy, ale cieszę się z tych Cieplic póki co. Pozdrawiam serdecznie
tadek 1 pisze: 30 kwie 2021 12:41
Po 4 latach powrót do Cieplic w ramach prewencji z ZUS.Pobyt wspominam bardzo pozytywnie.Ciekawe jak teraz będzie . Termin jeszcze daleki ,ale może ktoś już ma przydział na ten sam turnus ?Pozdrawiam tadek
Witam , również zaczynam turnus 16.08. Jadę na narząd głosu, ośrodek nazywa się Długi Dom.
Twoj osrodek jest zaraz mojego,bylem zobaczyc jak wyglada w srodku (4 lata temu) jest super ,wyremontowany odnowione korytarze, po rozmowach z kuracjuszami pokoje tez choc nie wszystkie przypuszczam ze do tej pory juz sa skoniczone.Pozdrawiam tadek
Nie ukrywam, że nie jestem zbytnio zadowolona z przydziału do Cieplic bo mam bardzo daleko, podróż mnie przeraża, pewnie będę musiała jechać z przesiadkami. Pisałam na forum ale nikt z Mazowsza nie wybiera się w tym terminie. Zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam
Zaczynam myslec o pakowaniu ,wynik negatywny testu.
Pogoda sie zapowiada baze zabiegowa znam bo bylem,
oby towarzystwo dopisalo i bedzie super.Pozdrawiam tadek