Pniewy k/Grójca 02.06.2021

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ula com
Na forum od: 10 paź 2020 21:44

Pniewy k/Grójca 02.06.2021

Post autor: Ula com »

Witam serdecznie mam turnus 02.06.2021 do Pniewy k/Grójca, czy ktoś też ma ten termin i jedzie własnym samochodem z okolic Katowic? Mogłabym się dosiąść i dołożyć do paliwa ;) Pozdrawiam
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Re: Pniewy k/Grójca 02.06.2021

Post autor: Dagna »

Ula ten ośrodek to Osieczek. Chyba nazwę zmienili po złych opiniach. Od 02.06 już kilka osób zgłaszało wyjazd
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Ula Dobrawa ma ten sam termin. Dogadajcie się.

Ula zajrzyj do tematu Osieczek 2,06 To chyba ten sam ośrodek.
Awatar użytkownika
acik61
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2019 18:51
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: acik61 »

Dagna-
Byłaś w Osieczku "vel Pniewy k/ Grójca, że jak mantrę powielasz tezę, że ten ośrodek ma źle opinie? Tak łatwiej zaistnieć w świadomości ludzi jak się "łatkę" złego przyczepi? Jak się powtórzy, że szwagier szwagra był i powiedział że źle?
Byłem w Osieczku na prewencji i jestem zadowolony i poszukaj na różnych forach a znajdziesz też dużo pochlebnych opinii
Acha żeby opinie wydać (zawsze tylko subiektywną) to trzeba być w danym miejscu a nie powtarzać coś zasłyszanego i dalej powtarzać jako swoje - niestety ale tak właśnie plotki się rodzą
Jak też w innych opiniach napisałem - Osieczek nie jest sanatorium - jest ośrodkiem rehabilitacyjnym i wg mnie ośrodkiem b dobrym... ale cóż ludzie pojęcia mylą i myślą że ZUS do "sanatorium" wysyła - a tak nie jest - z ZUS jest prewencja rentowa i może acz nie musi w ośrodku który jest też sanatorium się odbywać
Skończymy już z powielaniem zasłyszanych opinii a jak chcemy coś w temacie powiedzieć - przekazać opinie to nich jest własną a nie zasłyszana
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Nie pisałam żadnej opinii o Osieczku albo nagle zaćmienia umysłu i slepoty dostałami żadnego powtarzania mantry nie widze tylko jedno zdanie
Dagna pisze: 17 maja 2021 17:35 Chyba nazwę zmienili po złych opiniach.
Zdecydowanie nie poczuwam się do winy, że mnie nie lubisz i czepnąłeś się wpisu, który miał na celu tylko przekierować Ulę na inny post.
Pozdrawiam, zdrowia i samych wesołych dni życzę
ODPOWIEDZ