Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć.
Jadę do Lądka mam turnus od 7 do 28 października.
Niestety jestem z centralnej polski z południa łódzkiego.
Z lubelskiego to masz sakramencko daleko.
Pozdrawiam
Też będę jechał samochodem, choć na siłę to jakieś połączenia PKS PKP bym znalazł od siebie. Dostałem Jubilata i jakieś miejsce parkingowe chyba się znajdzie. Forum jest trochę małe, mało osób zagląda bo też wcześniej pisałem o jakiś wspólny przejazd i nikt nie odpowiedział.
Na to wygląda, że w jedną stronę pojadę sama. Mam ok.630km więc trochę duzo. Myślę że z powrotem to już więcej chętnych będzie
Orientujesz się może jak jest tam z parkingiem?
Nie na rzekajcie daleko to jest do Nowego Jorku autostrada masz do Łodzi to bajka, dalej nie znam trasy ale chyba spowalnia .
Jeżeli to z zusu mogłaś w ciągu tygodnia bo taki masz czas złożyć odwołanie, a na przyszłość wraz z dokumentami składaj gdxir chcesz jechać I w jakim czasie
Insignia 2010 pisze: 24 wrz 2021 08:27
Hej Iwonek dzwoń do ośrodka klep miejscówkę dla siebie i auta już teraz, i najlepiej dzień wcześniej pojechać
Jadę do Jubilata. Niestety nie mogę przyjechać dzień wcześniej ze względu na pracę, a nocą nie chcę jechać. Spróbuję zadzwonic zeby dowiedzieć się o pokój czy parking...